Funkciók

Több mint 50 modul és funkció

Melyek mindegyike teljes mértékben lefedi a szervezet sportszakmai működését az edzéstervezéstől egészen a játékosmegfigyelésig.

Eseménynaptár

Eseménynaptár

A sportszervezet teljes szakmai működését lefedő eseménynaptár segítségével könnyedén nyomon követheted a játékosok, csapatok, valamint a teljes stáb programját.

Teljesítmény monitoring

Teljesítmény monitoring

Monitorozd játékosaid teljesítményét objektív és szubjektív paramétereken keresztül. Értékeld ki könnyedén az edzés és mérkőzés teljesítményeket, avatkozz be időben!

Statisztikák és lekérdezések

Statisztikák és lekérdezések

Az alkalmazásba rögzített adatokból könnyedén készíthetsz statisztikákat, kimutatásokat, melyek nagyban segítik a döntéshozatali folyamatokat és a napi munkavégzést.

Sérülések és rehabilitáció

Sérülések és rehabilitáció

Regisztráld és kövesd nyomon a játékosok sérüléseit a nemzetközi ajánlásnak megfelelően. Készíts adat alapú prevenciós programot sportolóid számára. Regisztráld a teljes rehabilitációs folyamatot.

Mobilapplikáció

Mobilapplikáció

A TalentX alkalmazás segítségével a sportolók megtekinthetik saját programjukat, edzéseiket és mérkőzéseiket. Az alkalmazás továbbá lehetőséget biztosít a sportszervezet szakemberei által összeállított kérdőívek kitöltésére, áttekintésére.

A szolgáltatás és az összes funkció részletes megismeréséhez kérünk, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Felhasználói Útmutató TalentX AMS
Felhasználói Útmutató TalentX HUB

Funkciók amiket szeretni fogsz

A TalentX AMS remek megoldásai szerethetővé teszik az adminisztrációt.