A tudatos sportegyesületek választása
TalentX AMS

A tudatos sportegyesületek választása

Ügyfeleink általában azzal a problémával keresnek meg minket, hogy jelenleg teljesen átláthatatlan az egyesület sportszakmai működéséhez kapcsolódó folyamatok és információk kezelése. Az adatokat különböző excel táblázatokban kezelik, melyekről nincs megfelelő biztonsági mentés és csak az irodából férnek hozzá.

TalentX Athlete Management System

TalentX Athlete Management System

A TalentX AMS-t a management és a szakmai stáb minden tagja szeretni fogja, mivel a logikus felépítés mellett rendkívül könnyedén kezelhető és személyre szabható.

Segítünk a hatékony bevezetésben

Segítünk a hatékony bevezetésben

A szoftver használatát egy 3 alkalmas oktatás alkalmával sajátíthatják el a felhasználók. Az előzetes egyeztetések alkalmával szakértő csapatunk segít a személyre szabásban és a bevezetés hatékony lépéseinek megtervezésében.

Integráld a már meglévő eszközeidet

Integráld a már meglévő eszközeidet

Legtöbb partnerünknél a szoftver használata során felmerülnek egyedi fejlesztési igények. Legyen szó külsős rendszerek integrálásáról vagy egy új funkció implementálásáról, megbirkózunk a feladattal.

Jelmondatunk, hogy nem az IT szakmát, hanem a felhasználókat szeretnénk lenyűgözni.

Átlátható működés

A TalentX AMS bevezetésével a munka minden eddiginél egyszerűbbé és átláthatóbbá válik. Csapataink és játékosaink fejlődését objektív eredményekkel is követhetjük.

Használható eredmények

A jelentéskészítési funkciókkal kimagasló betekintési lehetőséget kap a sportszakmai folyamatokba. Az adatok alapján történő visszatekintés pontosabb és hatékonyabb.

Adatvédelem és biztonság

A legmodernebb informatikai megoldásokkal védjük adatait. Szolgáltatási és adatfeldolgozási szerződéseink pedig az aktuális GDPR előírások alapján készültek.